Israel-materiaalia

 

Kaikkea mainittua materiaalia saa myös korvauksetta. Annetut hinnat ovat ohjehintoja ja vain viitteenä, mikäli joku haluaa antaa lahjoituksen.

Napsauta valkoista palloa lukeaksesi lisää

Raivatkaa pois kivet

Rakkauden puutteemme, välinpitämättömyytemme, on ensimmäinen kompastuskivi Israelille. Miten voimme raivata kivet pois valmistaaksemme valtatietä Jumalan omaisuuskansalle.

S.Joela Krüger
20 sivua, vihko
0,60 €

Messiaan tähti

Sanoma juutalaisten ja kansojen seurakunnalle

S.Joela Krüger
0,30 €

INRI – pilkasta kunniaan, haaste seurakunnalle

Onko jakautuneelle kristikunnalle olemassa toivoa — kaikista teologisista eroavaisuuksista huolimatta? Kyllä, mikäli suostumme tutkistelemaan uudelleen kallisarvoista 2000-vuotista perintöämme ja palaamaan kristinuskon alkuvaiheisiin.

S.Joela Krüger
10 sivua, vihko
0,60 €

 

Missä on juutalaisten Kuningas

Onko Israel-vastaisuus antisemitismiä? Voimmeko kestää, kun suhteemme Israeliin asetetaan koetukselle? Ratkaisevaa on päästä käsiksi ongelman ytimeen, sen juuriin.

S.Joela Krüger
16 sivua, vihko
0,60 €

Pyhilla paikoilla

Erilainen matkaopas, joka perehdyttää pyhien paikkojen historialliseen taustaan ja johdattaa lukijansa suoraan Raamattuun ja sen tapahtumapaikkojen syvälliseen sanomaan. Tarjoaa monipuolista aineistoa ennen matkaa, matkan aikana ja sen jälkeen. Kirjan avulla voi myös kotimaassa tehdä hengellisesti antoisan nojatuolimatkan Uuden testamentin keskeisille tapahtumapaikoille.

M.Basilea Schlink
275 sivua, nidottu
5,00 €

Kristikunnan syyllisyys juutalaisia kohtaan

Yhteenveto kristikunnan kauhuteoista juutalaisia kohtaan

koonnut sisar Pista Teupke
24 sivua, vihko

Israel-materiaalin tilauslomake

Materiaalin mukana lähetämme tiedoksi tilinumeron.

KIRJOJA RUOTSIKSI