Tietoa meistä

 

Evankeliset Mariasisaret Skandinaviassa ja Suomessa

Evankeliset Mariasisaret -järjestön pääkeskus sijaitsee Darmstadtissa, Saksassa. Työ Pohjoismaissa alkoi vuonna 1958 erään tanskalaispapin vierailtua Kaanaassa ja ihastuttua kutsusta elää päivittäin Jeesukselle, Häntä rakastaen. Tuon tapaamisen tuloksena kaksi sisarta perusti toimintakeskuksen Tanskaan vuonna 1969. Kymmenvuotisen, laajan eri maihin suuntautuneen toiminnan jälkeen perustettiin vuonna 1980 toimintakeskus Pohjolan pieni Kaanaa (Nordens lille Kanaan) Norjaan. Siellä toiminta jatkui vuoteen 2000 asti ja alkoi uudelleen vuonna 2012.
Suomeen vuonna 1985 perustettu keskus lopetettiin vuonna 1990 kahden sisaren erottua sisarkunnasta. Sen jälkeen ystävät huolehtivat kirjallisuustyöstä. Vuonna 2012 aloitimme pienen työpisteen itäisellä Uudellamaalla, Lapinjärven Ingermaninkylässä.

Evankeliset Mariasisaret Suomessa

Olemme kaksi suomalaista Mariasisarta, sisar Pnina ja sisar Eugenia. Kumpikaan meistä ei ole ennen osannut kuvitellakaan asuvansa joskus Lapinjärvellä, Itä-Uudellamaalla, jossa nyt on Mariasisarten Suomen työpiste. Pieni maapalstamme ja kotimme on saanut nimekseen Järvien maan Kaanaa. Meillä on tietty työnjako, koska olemme erilaisia ja osaamme eri asioita, mutta teemme myös paljon yhdessä. Suomen asioissa yritämme pysyä ajan tasalla, jotta voimme rukoilla maamme puolesta. Haluamme ylläpitää yhteyksiä eri seurakuntiin ja ihmisiin ja olla päivittäin ”kuulolla” Jumalan johdatukselle.